Шольц закликав росіян готуватися до співпраці із Заходом. “Але не зараз”


15:5913.12.2022

Федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив про перспективу повернення Росії до економічного співробітництва у разі припинення війни в Україні. Шольц заявив у понеділок на 70-річчі Комітету з питань східноєвропейських економічних відносин, що Росія залишиться найбільшою країною на європейському континенті після закінчення війни. Тому, за його словами, дуже важливо підготуватися до цього часу.

Про це повідомляє RND.

“Зрозуміло одне: на сьогоднішній день відносини, які у нас були, згортаються”, – сказав Шольц. “Але Росія, яка закінчує війну, і громадяни в Росії, які прагнуть іншого майбутнього для себе, також потребують шансу на те, що в інший час можна буде знову розпочати економічну співпрацю”.

Шольц продовжив: “Тільки це не зараз. Зараз ми посилюємо санкції”.

Своєю війною Президент Росії Володимир Путін руйнує не лише інфраструктуру України, міста і села, але й забирає багато людських життів. За його словами, Путін також руйнує майбутнє Росії. “І саме це він має спокутувати перед власною країною і власним народом, на майбутнє якого він таким чином впливає”.

“Росія не виграє війну”.

Агресивною війною проти України Росія хоче вкотре поділити Європу на сфери впливу. Мета Путіна – нова російська імперія. “Для цього він руйнує українські мости, інфраструктуру, енерго- та водопостачання”. Для цього він розстрілює ракетами чоловіків і жінок, старих і дітей. Це є серйозним порушенням міжнародного права. “Саме тому Росія не повинна виграти цю війну. І Росія не виграє війну, – сказав Щольц.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube