Риторика Путіна вказує на те, що він не зацікавлений у серйозних переговорах з Україною – ISW


08:0203.12.2022

Росія отримає вигоду від тимчасової угоди з Україною та західними країнами. Адже таким чином президент РФ Володимир Путін намагається створити паузу в бойових діях, що дозволить йому зміцнити російську армію для майбутніх операцій для досягнення максималістичних цілей в Україні.

Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передає «ТСН».

“Кремль, ймовірно, має намір створити динаміку, за якої західні офіційні особи пропонуватимуть РФ превентивні поступки в надії переконати Росію розпочати переговори, не вимагаючи значних попередніх поступок у відповідь. Кремль також зберіг свою розпливчастість щодо теми переговорів, ймовірно, аби переконати Захід розпочати процес без чіткого визначення того, чи ведуться переговори про припинення вогню, мирний процес чи остаточну мирну угоду”, – розповіли в ISW.

Аналітики вважають, що риторика Путіна вказує на те, що він не зацікавлений у серйозних переговорах з Україною та зберігає максималістські цілі щодо війни.

Як повідомляло Інше ТВ, Росія не виявляє жодних ознак готовності завершити розв’язану нею війну в Україні шляхом переговорів – Білий дім



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube