“Немає “російського” газу, є тюменський, башкирський, татарський газ”- у Швеції пройде масштабний Форум вільних народів пост-Росії (КАРТА)


06:0625.11.2022

IV Форум вільних націй пост-Росії відбудеться 7 – 11 грудня в Гельсінборзі, Швеція. За словами організаторів, час для остаточного демонтажу останньої колоніальної імперії в Європі нарешті настав.
Про це повідомляє russiavsworld.org

Цілі та основні завдання IV Форуму ФНП – Міжнародної конференції ПостРосії, учасниками якої стануть представники вільних і незабаром (знов) незалежних Татарстану, Інгерманландії, Уральської Республіки, Карелії, Черкесії, Сибірської Конфедерації, Кубані, Псковської Республіки, Бурятії, Тихоокеанська Федерація, Залісся, Саха, Тверська Республіка, Удмуртія, Тува, Нижегородська Республіка, Башкортостан, Комі, Прибалтика (Кенігсберг), Ерзян Мастор, Чорноземна Республіка, Біармія, Ойратська Республіка, Чувашія, Смаландія, Федерація Тюмень-Югра, Дон, Ногайська Республіка, це:

-Узгодження рішень щодо мирного “оксамитового” розлучення-демонтажу РФ.
-Визначення кордонів майбутніх незалежних держав.
-Підтвердження принципу повної і беззастережної денуклеаризації всіх постросійських країн.
-Створення механізму розподілу активів і боргів чинної Російської Федерації (включно з репараціями).

"Немає "російського" газу, є тюменський, башкирський, татарський газ"- у Швеції пройде масштабний Форум вільних народів пост-Росії (КАРТА) 1
"Немає "російського" газу, є тюменський, башкирський, татарський газ"- у Швеції пройде масштабний Форум вільних народів пост-Росії (КАРТА) 3

Розроблення основних параметрів організації постросійського простору, особливо в перші роки перехідного періоду (економічні зв’язки, ланцюжки поставок, рух людей і капіталу, грошова емісія тощо).
Уся нинішня кремлівська вертикаль, а також її різноманітні відгалуження-спадкоємці на кшталт шалених імперців а-ля Пригожин-Кадиров та псевдоліберальна московська псевдоопозиція (ті ж самі чекістські вовки, тільки тимчасово в кожухах) продовжують просувати наративи про неможливість і катастрофічні сценарії розвалу Росії.
І, на жаль, багато хто досі вірить у ці маніпуляції та мантри, навіть пов’язані з деякими стейкхолдерами та лідерами громадської думки в країнах НАТО та ЄС, вважають самозбереження Росії як єдиної держави безальтернативною та самозберігаючою причиною.

Здається, що в цьому екстазі, “ризиках”, “хаосі” і “погрозах” демонтажу РФ багато хто забуває, яким благом був для Європи і всього світу розпад СРСР, але сьогодні шкодує про це тільки один – це ті, хто вважає (вибачте за цитування терориста) “найбільшою геополітичною катастрофою 20 століття” – ми з вами прекрасно знаємо, хто саме…

Але, цьому божевільному військовому злочинцю і сьогодні зараженому вірусом рашизму (суміш “карго-культу” перемоги і колишньої примарної “величі”) близько 85% населення РФ, протиставлятимуть десятки мільйонів вільних громадяни Польщі, Чехії, Угорщини, Литви, Румунії, Латвії, Болгарії, Казахстану, України, Естонії, Вірменії, Суомі, Сакартвело, Німеччини, Молдови, Словаччини, Азербайджану та ін.

У своїй імперській пропаганді КДБ апелювало до чотирьох основних “загроз розпаду Російської Федерації”:

Поширення ядерної зброї, зміцнення Китаю, вартість і гарантії поставок природних ресурсів (насамперед газу і нафти), війна всіх проти всіх.
На всю цю дешеву пропагандистську маячню у нас є чіткі відповіді:

  1. Усі нові держави пост-російського простору погоджуються і одразу беззастережно під контролем МАГАТЕ, ООН, країн ЄС і НАТО повністю відмовляються від ядерної зброї (а також усіх видів інших видів ЗМЗ), що забезпечує повну денуклеаризацію всієї Східної Європи і Північної Азії.
  2. Нові незалежні держави в Центральній і Східній Азії – Тихоокеанська Федерація (Примор’я, Приамур’я, північна частина Карафуто), Сполучені Штати Сибіру, Бурятія, Республіки Камчатка і Чукотка, Алтай, Хакасія, Тива та інші – будуть насамперед економічними і торговельними партнерами, а також союзниками Японії, Республіки Корея, США, Китайської Республіки (Тайвань), Канади та Австралії. Це дасть змогу створити стійку коаліцію демократичних держав для балансу в цьому регіоні. А отже, навпаки, стримуватимуть дедалі більш неадекватні імперські амбіції КНР на Півночі, що значно скоротить простір для маневру “Імператора Сі” з компанією на Півдні, Південному Сході та Сході Азії.
  3. Немає “російського” газу і нафти. Є тюменський, башкирський, ногайський, татарський газ. Немає “російського” золота, лісу, алмазів, зерна, нікелю або алюмінію. Є сибірські, бурятські, уральські, ойратські, карельські, якутські, кубанські, донські та поморські. Сьогодні є тільки Росія: імперіалізм, колоніальна політика, тероризм, безвихідь і безумство.

Коли імперська Російська Федерація припинить своє існування формально, замість одного дуже ненадійного, агресивного і неадекватного посередника – Кремля з ядерними боєголовками і пропагандистськими RT і Sputnik TV – її замінить кілька різних постачальників, що конкурують між собою і боротимуться за покупця. Вартість ресурсів не тільки нормалізується завдяки зниженню впливу політичних, неринкових чинників на ціни, а й істотно диверсифікується. Коротше кажучи, покупці та споживачі (насамперед у країнах ЄС) отримають значну вигоду.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube