Хочуть оцінити здатність армії відбити пряму збройну агресію: в Швейцарії пройдуть найбільші за останніх 33 роки військові навчання


06:3521.11.2022

Швейцарська армія проведе найбільші за останні десятиліття військові навчання, які отримали кодову назву PILUM 22.

Участь у них візьмуть участь одразу 5000 військовослужбовців. Підготовка до маневрів зайняла два роки.

Про це повідомляє SWI, передає Інше ТВ.

У найбільших за останні десятиліття військовим навчанням, що отримали кодову назву PILUM 22, візьмуть участь чотири механізовані батальйони, батальйон матеріально-технічного забезпечення та підрозділи гірських стрільців. Серед інших формувань, що візьмуть участь у навчаннях, – група РЕБ (радіоелектронної боротьби) та підрозділ сил спеціального призначення (спецназ). Маневри відбудуться у період з 22 по 29 листопада 2022 року.

Мета навчань: оцінка ступеня боєздатності національних ЗС та здатності армії відбити пряму збройну агресію.

Маневри PILUM 22 стануть найбільшими навчаннями в країні, починаючи з 1989 року. У п’ятницю 18 листопада 2022 року військове керівництво звернулося до населення п’яти кантонів, на території яких відбуватимуться навчання — а це Берн, Золотурн, Аргау, Люцерн та Цюріх, — виявити розуміння у разі виникнення підвищеного шумового навантаження чи порушень в організації дорожнього руху.

Як повідомляло Інше ТВ, У Великій Британії завершились 5-тижневі навчання українських новобранців під керівництвом інструкторів з Данії (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube