В рф назвали ракетні обстріли України проявом “святої ненависті”, на росТБ виліз Олійник і звинуватив Зеленського в тероризмі (ВІДЕО)


16:3920.11.2022

На росТБ відкрито закликали створити нестерпні умови для життя в Україні. Так, один із учасників токшоу “Своя правда” на телеканалі НТВ, член Держдуми Борис Чернишов заявив, що ракетні удари по Україні – це “прояв святої ненависті” росіян до українців, які мають “замерзнути та згнити”.

Інший учасник токшоу, політолог Володимир Сергієнко, прямо заявив, що метою ударів по цивільній інфраструктурі є спроба примусити Україну до капітуляції “на підставі нестерпних умов для цивільного населення”.

Виліз із забуття на росТБ і екснардеп від Партіх регіонів Вололимир Олійник. Він порівняв український народ з безвольними в’язнями фашистських концтаборів, які самі йшли в газові камери.

На ці людожерські заклики відреагував міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Він закликав Євросоюз повністю заборонити російські пропагандистські медіа за розпалювання геноциду.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube