В Британії вважають, що “РФ почала операцію під “чужим прапором” і передюачають загострення


07:4530.10.2022

У Британії вважають, що війна Росії в Україні “все більше переходить у нетрадиційний бойовий простір”.

Британський депутат-консерватор і голова Спеціального комітету з оборони Тобіас Еллвуд заявив, що Великобританія повинна очікувати подальших дій з боку Росії після того, як вона почала операцію “під чужим прапором”, передає УНІАН.

Еллвуд вважає, що російське звинувачення Великобританії в підриві газопроводу “Північний потік” в Балтійському морі – “умисна російська провокація, спрямована на ескалацію напруженості за межі України та виправдання російської військової ескалації”.

“Виставивши цей “фальшивий прапор”, ми повинні очікувати, що Росія тепер “помститься”, – вважає Еллвуд.

Він вважає, що війна в Україні “все більше переходить у нетрадиційний бойовий простір”.

Нагадаємо, 27 вересня на російських трубопроводах “Північний потік-1” та “Північний потік-2” виявили витік газу. За словами шведських сейсмологів, причиною цього міг бути вибух. 29 жовтня російське Міноборони заявило, що нібито фахівці військово-Морських сил Великобританії причетні до атаки на кораблі Чорноморського флоту РФ у Севастополі, і нібито “брали участь” у підриві двох газопроводів – “Північний потік” і “Північний потік-2”. Міністерство оборони Великої Британії спростувало інформацію про нібито причетність до вибухів на газогонах “Північний потік-1” та “Північний потік-2” у вересні, а також до атаки на кораблі Чорноморського флоту 29 жовтня: “Брехня епічного масштабу“. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube