Президент Ізраїлю надав США докази застосування росією саме іранських дронів в Україні


16:3626.10.2022

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог під час візиту до Сполучених Штатів Америки показав докази застосування росією іранських дронів в Україні

Про це інформує Рубрика, посилаючись на виступ лідера Ізраїлю у Вашингтоні.

Герцог розповів, що, незважаючи на заперечення іранського уряду є багато доказів, що Іран продає свої безпілотники росії для війни проти України. Про це свідчать світлини корпусу та моторів збитих дронів. Фото були зроблені в Україні.

Президент Ізраїлю наголосив, що з фото видно, що це дрон “Шахед-136”, який презентували на аукціоні в Ірані в грудні 2021 року.

“Подивіться на хвіст і крила дрону і порівняйте його з тим, що було знайдено в Україні. Це точно той же продукт, але він прихований кириличними літерами (дрон підписаний як Герань-2, – ред.), але навіть шрифт такий самий”, зазначив він.

Герцог зазначив, що наведені ним світлини є лише частиною великого обсягу інформації.

Президент додав, що відомості вони мають, в тому числі, з розвідувальних джерел, що є у розпорядженні ізраїльської влади. І він готовий їх надати.

“Світ має відкрити цю правду і поставити Ірану ці питання. Чи може міжнародне співтовариство домовлятися з Іраном, коли вони прискорено просуваються до створення ядерної бомби та одночасно роблять інші жахливі речі”, – наголосив лідер Ізраїлю.

Як повідомляло Інше ТВ, Ізраїль знищив в Сирії виробництво іранських дронів і склад готової продукції



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube