Буданов закликає не боятися мобілізації в рф – “це подарунок для нас” (ВІДЕО)


16:4501.10.2022

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов закликав українців не боятися оголошеної в РФ мобілізації та вважає це “подарунком” для України. Про це він сказав в інтерв’ю в ефірі телемарафону.

“Мобілізація – не треба її боятися. Насправді це подарунок для нас. Це лише прискорить процес, який вже неможливо зупинити. Це його агонія. Вони зараз зіштовхнуться із проблемою, яку ми вже пережили”, – сказав Буданов.

Він наголосив, що це лише третій епізод в історії Росії, коли в країні проводиться мобілізація. Вперше це було в 1914 році, вдруге – в 1941-му і втретє – в 2022-му.

“Росія загнала себе зараз у глухий кут. З нього в принципі ще реально вийти. Це визнання того, що все це сталося помилково. Вони знають, як це показати, механізми та модель опрацьовані, нам це чітко відомо. Друге – вихід за кордони 1991 року. І почати намагатися вибудувати якийсь діалог з усім світом. Але це автоматично означає трансфер влади”, – сказав Буданов.

Начало: 0:01

Нагадаємо, “До багатьох із звільнених полонених застосовувались дуже жорстокі види тортур”, – Буданов на брифінгу (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube