На засіданні ООН лавров виправдовував референдуми і назвав так звану «Луганську народну республіку» «Лаоською» (ВІДЕО)


22:2424.09.2022

У росії стверджують, що псевдореферендуми на тимчасово окупованих територіях України нібито стали наслідком політики Києва.

Про це заявив глава мзс рф сергій лавров під час виступу на засіданні Генасамблеї ООН, повідомляє РБК-Україна.

“Люди, які проживають там (на окупованих територіях – ред.), лише реагують на те, що їм в одному зі своїх інтерв’ю рекомендував Зеленський (президент України Володимир Зеленський – ред.), коли він порадив усім, хто почуває себе “росіянином” заради блага своїх дітей та онуків йти до росії. Ось жителі згаданих регіонів так зараз і чинять”, – заявив лавров.

Зазначимо, що представник країни-агресора у своєму виступі, промовляючи список окупованих росією територій, обмовився та назвав так звану “Луганську народну республіку” “Лаоською”. Він швидко виправився, однак потім чомусь заявив, що російські «референдуми» проходять ще й в Харківській області. Нагадаємо, що українські військові під час контрнаступу у вересні звільнили майже всі окуповані території Харківщини.

Водночас лавров взагалі не згадав про Херсонщину, де окупанти теж проводять псевдоголосування.

Як повідомляло Інше ТВ, Росіяни обстріляли Очаків ракетами Х-31, Миколаїв С-300 і намагаються проводити фейковий референдум на Херсонщині, – ОК «Південь» (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube