В Казахстані готові здавати житло росіянам. Але після відповіді на питання “Чий Крим” (ВІДЕО)


10:0824.09.2022

Росіянам на тлі війни проти України вже не раді буквально всюди. Негативно налаштовані щодо російських окупантів у Казахстані, де їм відмовляють в оренді житла.

Журналісти вирішили з’ясувати, чи складніше громадянам росії орендувати квартиру у Казахстані, аніж самим казахстанцям, пише 24 канал. Для експерименту знайшли оголошення, в якому пропонували орендувати квартиру в центрі Алмати за 883 долари.

Як зазначили журналісти, вартість оренди квартири приблизно на 240 доларів вище за середню зарплату в Алмати. Журналіст під час телефонного дзвінка запитав жінку, яка подала оголошення, чи здає вона квартиру громадянам росії.

У відповідь вона сказала, що, напевно, не буде займатися реєстрацією, якщо клієнту це потрібно. Після цього журналіст уточнив, що йому це не потрібно й запитав, чи має значення російське громадянство.

На це жінка відповіла доволі лаконічно – “Взагалі, скажіть мені, “Чий Крим?” Саме таким питання у Казахстані намагаються ідентифікувати росіян, які ще притомні, або ж просто привчають до того, що Крим – це Україна!



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube