“Головний “гріх” – це дезертирство”. З’явилося відео, де “кухар Путіна” Пригожин вербує кримінальників (ВІДЕО)


07:4815.09.2022

У мережі опублікували відео, на якому наближений до президента РФ Володимира Путіна олігарх Євген Пригожин, засновник так званої ПВК “Вагнер”, особисто вербує російських ув’язнених для війни з Україною.

Відео опублікував Telegram-канал “ВЧК-ОГПУ”.

На опублікованих кадрах він стоїть перед строєм ув’язнених і розповідає їм про умови служби

“Мені потрібні тільки штурмовики. Ті, хто рухаються вперед, ті, хто самі хорти, вони виживають краще”, – говорить “кухар Путіна”.

За словами Пригожина, мінімальний вік для відправки на війну в Україну, – 22 роки. Однак, якщо здобувач молодше, то проблему можна вирішити запискою від родичів про те, що вони не проти його служби. “Умовно” максимальний вік – 50 років.

Головний “гріх”, за словами Пригожина, – це дезертирство.

“Ніхто не дає задню, ніхто не відступає, ніхто не здається в полон. Коли ви будете навчатися при здачі в полон, вам розкажуть про дві гранати, які ви повинні мати з собою. Тим, хто приїжджає і в перший день говорить: “кудись Я не туди потрапив“, ми робимо позначку “дезертир”, і після цього слід розстріл”,-заявив він.

Примітно, що Пригожин також прямим текстом говорить про те, що йому належить ПВК “Вагнера”. Так, він повідомляє, що” у нього в ПВК ” є бойові літаки, РСЗВ і танки. Також він згадує, що після служби в Україні є опція залишитися в ПВК. Загиблих обіцяють ховати в їх рідних містах на алеях героїв або біля каплиці ПВК в гарячому Ключі.

Розповів Пригожин і про перших завербованих ув’язнених.

“Перші в’язні, які воювали зі мною, – це було 1 червня, штурм Вуглегірської ТЕЦ. 40 осіб з Пітера, суворий режим, рецидив, зайшли в окопи противника, вирізали його ножами, троє загиблих, семеро поранених. Серед загиблих одному було 52 роки, з них відсиджена тридцятка, загинув геройськи”, – стверджує Пригожин.

Це відео вчора ввечері обсудили в ефірі радник ОП Олексій Арестович і російський опозиціонер Марк Фейгін.

Фейгін як адвокат зазначив, що це абсолютне беззаконня. Але це доказ “діяльності” Пригожина.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube