В Україні російські опозиціонери створюють Центр для повалення режиму путіна


14:3131.08.2022

У Києві російські опозиціонери створили центр озброєної боротьби. Декларацію про співпрацю підписали легіон “Свобода Росії”, Російський добровольчий корпус та Національна республіканська армія.
Окрім того, 31 серпня створюють спільний Політичний Центр, який очолить Ілля Пономарьов інформує 24 канал. У декларації встановили принципи діяльності російської озброєною опозицією. Її метою визначили боротьбу з режимом путіна по обидва боки фронту.

Декларацію підписали на Київщині – на місці, де велися бої з російськими окупантами. Далі у Києві відбудеться круглий стіл на тему “Озброєна російська опозиція та майбутнє українсько-російських відносин”. Анонсували, що участь у ньому візьмуть Олексій Арестович, Антон Геращенко та Мустафа Джемілєв.

Окрім того, у режимі онлайн долучаться Марк Фейгін, Геннадій Гудков та Олександр Морозов.

В останній день воєнного літа 2022 року ми оголошуємо про початок путінської осені, яка йде на зміну так званій “руській весні”. Запущено зворотний відлік кінця путінського режиму, ми добиватимемо його з обох боків фронту,
– заявив Пономарьов.

Легіон “Свобода Росії” сформували у березні 2022 року. Він воює разом з ЗСУ проти російських загарбників. До нього належать:

  • громадяни росії, які проживали на території України до 24 лютого 2022 року;
  • російських солдатів, які добровільно здалися у полон;
  • росіян, які прибули з різних країн.

Російський добровольчий корпус сформували з підрозділів російських добровольців, які воюють проти російських окупантів з 2014 року.

Національна республіканська армія – партизанська мережа, яка діє на території росії



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube