“Скрисіла гроші”, – стало відомо, за що в Москві вбили доньку Дугіна


20:3721.08.2022

Причиною смерті 30-річної доньки ідеолога “русского мира” Дар’ї Дугіної стала не помста українців, і навіть не інтриги “башт Кремля”, а покарання за крадіжку брудних грошей на підкуп європейської бюрократії. Про це заявив журналіст Сотнік.

Нагадаємо, вчора у Підмосков’ї вибухнув автомобіль Land Cruiser Prado, в салоні якого знаходилася дочка ідеолога “руского міра” Олександра Дугіна Дар’я. Це сталося 20 серпня на Можайському шосе в районі селища Великі Вяземи. У росЗМІ озвучили версію про замах на вбивство. Нібито в авто повинен був їхати сам Дугін, а не його дочка.

Журналіст Саша Сотник у Twitter розповів, що Дугіну вбили з іншої причини.

Чому вбили Дарину Дугіну

Інформацію Сотник назвав “зливом від інформатора”.

“Дугіна була причетна до крадіжки грошей, які Кремль виділив на фінансування виборчої компанії у Франції – Ле Пен. Гроші до Марін так і не дійшли. Те ж сталося і з європейськими антиглобалістами. Дівчинка – щур. Але прибрати хотіли дочку і батька”, – написав він.

Також в коментарях до посту Сотник пояснює, що прибрати хотіли дочку і батька, просто “ідеолог руского міра” затримався на зустрічі і не сів у машину.

“Та ні, тут все тупо і банально. Щура мочканули. Скрисила гроші братви, таке не прощається. Свої ж і грохнули. Конторські”, – пише журналіст.

Також він стверджує, що це не просто версія, а причина вбивства.

Зазначимо, що Дар’я Дугіна багато часу проводила у Франції, дійсно була близька до правих політиків з партії Марі Ле Пен і мала там значно більші відомість та вплив, ніж її батько, який вийшов з медійного мейнсріму навіть у росії.

“Вбито зародок російської Марін Ле Пен”, – написав Кураєв.

“Дар’я поділяла ідеї свого батька і, крім того, була близька до прихильників правих європейських партій. Особливо партії “Національне об’єднання” Марін Ле Пен, – продовжив Кураєв. – Сьогодні нерідко можна зустріти думку, що для Кремля небезпечніше не ліберали, а радикальні патріоти. Дугін з його кабалістикою не міг би стати лідером народних симпатій. А ось красуня Дарина явно готувалася їм на роль російської Ле Пен”.

Що кажуть пропутінські чиновники

В той же час російські пропагандисти і пропутінські чиновники, в тому числі й глава МЗС РФ Марія Захарова, прямо волають про те, що в загибелі Дугіної “винний Захід”.

Дехто навіть вбачає “український слід”. Хоча, насправді, версія Сотника виглядає найбільш правдивою. Тобто, причина смерті – відплата за крадіжку. А красти і “крисятничати”, як усі переконалися, у росіян в крові.

Думки лібералів з приводу Дугіної

“Дивно, але патентована мерзота (Дугін), роками працювала на знецінення людського життя, – дивується, що запустила смерть на поріг свого будинку. Людина десятиліттями романтизував звірства – вони були спрямовані проти когось іншого, а він примовляв: “потрібно вбивати, вбивати і вбивати, це я вам як професор кажу”. Чуй професор, і як тобі воно?” – написав журналіст Ілля Шепелін.

“Не можу не співпереживати Дугіну – у самого діти і внуки. Загибель дочки – трагедія. І подвійно, коли думаєш – чи не пов’язано це з твоїми закликами “вбивати, вбивати, вбивати..”. Досить жертв! Досить робити “руский мір” синонімом смерті”, – відреагував громадський діяч Михайло Ходорковський.

“Депутати вимагають терміново розкрити й розслідувати нічний вибух машини. Однак цей злочин вже розкрито! Дашу Дугіну вбив той, хто розв’язав цю безглузду, криваву війну, яку тепер ніхто не знає як закінчити. І всі, хто вітав війну, зображував “зети”, вимагав крові – “ось ви і вбили-с”, – прокоментувала смерть Дугіної правозахисниця Марина Литвинович.

Що відомо про Дугіна

Дугін – російський філософ і публіцист фашистського напрямку, вважається ідеологом “руского міра”. На думку деяких, має значний вплив на президента РФ Володимира Путіна. Щоправда, за іншою інформацією, Дугін не мав жодних контактів з Путіним від 2016 року.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube