Вихід України на кордони 1991 року: Резніков назвав умови, за яких можливий компроміс з росією


20:3612.08.2022

Питання щодо “компромісів” з росією можуть допускатися лише тоді, коли Україна отримає стабільну підтримку союзників і розуміння архітектури безпеки на роки вперед.

Про це заявив Міністр оборони Олексій Резніков в ефірі DR Denmark, пише Gazeta.ua.

Він наголосив, що “територіальний компроміс” з РФ – це вихід України на кордони 1991 року.

Міністр запевнив, що Україна послідовно звільнятимемо всі свої території, включаючи анексований півострів Крим.

“Для цього Україні потрібно стабілізувати фронт, щоб Генштаб міг обрати найбільш сприятливі способи й напрямки для контрнаступу. Він нам необхідний для звільнення територій, саме тому ми його анонсували як факт”, – пояснив він.

Він наголосив, що ЗСУ потребує більше зброї від союзників.

“Наша головна мета – це звільнення всіх тимчасово окупованих територій у кордонах 1991 року. Включно з Херсоном, Маріуполем, Бердянськом, Луганськом, Донецьком, і, звичайно, Кримом”, – зазначив Резніков.

Щодо компромісу з Росією, то, за словами Резнікова, армія країни-агресорки повинна вивести всі війська з території України.

“Компроміс можливий лише коли росіяни виведуть війська з території України й обговорюватиметься питання сусідства між країнами після звільнення територій. Вони повинні будуть заплатити репарації за всю зруйновану інфраструктуру та всіх убитих українців – за вбивства, зґвалтування, тортури й усі злочини”, – наголосив він.

Як повідомляло Інше ТВ, “Питання в тому, який сценарій нашої перемоги побачать у столицях світу, коли буде тиснути їхня економіка”. Велике інтерв’ю Резнікова



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube