Сімейка збочинців. Людмила Путіна вела анонімний ЖЖ з вульгарними анекдотами, а зараз скуповує нерухомість в ЄС (ФОТО, ВІДЕО)


15:3112.08.2022

Ми вже знаємо, що перша і поки що єдина офіційна дружина диктатора Путіна Людмила була дуже нещаслива у шлюбі з ним. Їй було так нудно і так погано в цих стосунках, що 2006 року вона завела онлайн щоденник, в якому, зокрема, розповідала і про складнощі сімейного життя.

Історію стосунків Путіних, а також те, на які гроші живе Людмила зараз, після другого заміжжя разом із новоспеченим чоловіком Артуром Очеретним розповіли у новому фільмі на YouTube-каналі опозиціонера Олексія Навального.

А ще там розповіли про дуже цікаве хобі, яке було у Людмили Путіної під час її довготривалого шлюбу із президентом РФ. За освітою вона філолог-романіст, спеціалізація – іспанська мова. Але свого часу віддушиною для Путіної стала не іспанська, а російська мова та особистий блог у популярному на той час ЖЖ (Живому журналі).

2006 року Людмила завела ЖЖ. Це був її анонімний онлайн-щоденник, який вона вела під вигаданим ім’ям Лєна. Крім імені в даних про себе вона змінила свій вік, скинувши десять років. У фільмі розповідають про те, що було важко повірити в те, що це справді ЖЖ Путіної.

З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube / ©
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube

Але збігів виявилося надто багато. Лєна писала, що в неї є дочки, одна з них займається танцями (молодша Катя займалася акробатичним рок-н-ролом ), розповідала в журналі, що вона жила і навчалася в Петербурзі (теж сходиться), за освітою вона філолог (на насправді філолог-романіст), а за гороскопом козеріг (день народження у Людмили 6 січня).

З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube / ©
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube

Також Путіна писала, що працювала на токарному верстаті та в біографії Людмили таке теж є. Знайшли ще багато різних збігів, які звели нанівець усі домисли про те, що це не Путіна.

З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube / ©
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube

Що писала у ЖЖ

Зі щоденника Людмили Путіної можна дізнатися, що жила вона нудно і зовсім не цікаво, практично перебуваючи на межі депресії. Вона просила “друзів з листування” порадити їй якесь хобі.

З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube / ©
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube / ©
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube

Але судячи з подальших її постів, поради давали не охоче, тому Путіна пробувала що могла знайти сама, то захопилася психологією та різними психологічними тестами, то йогою зайнялася. І весь час нарікала, що “френди” не діляться з нею своїми захопленнями.

Розповідала і про свій розпорядок дня, що зазвичай її ранок починався не раніше 12-ї ранку, потім вона заварювала собі каву, займалася всякою домашньою рутиною і відверто нудьгувала. Вона публікувала вульгарні анекдоти, обговорювала пікапера Алекса Леслі.

З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube / ©
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube / ©
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube

Але незадача, філологиня за освітою Путіна писала у своєму щоденнику з помилками, а ще часто вступала в “конфліктні переписки” з іншими користувачами ЖЖ і люто захищала політику свого чоловіка Володимира, козиряючи тим, що “володіє інформацією не з телевізора, а від знайомих, які за її словами, у цьому варяться”.

З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube / ©
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube / ©
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube / ©
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube

Іноді доходило і до відвертих скандалів у коментарях, і тоді Путіна пускалася, як кажуть автори фільму “в геополітичне гопництво у стилі її чоловіка”.

З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube / ©
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube

Розповідала френдам Людмила і про особисте, часто скаржилася на чоловіка. З її постів очевидно, що увагою диктатор її точно ніколи не балував.

З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube / ©
З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube

Натомість щедро обдарував грошима після розлучення, і не зі своєї кишені, адже жодного поділу майна у них при розлученні не було, а з гаманців пересічних громадян РФ.

Людмила Очеретна (саме таке прізвище зараз носить колишня Путіна) та її чоловік отримують мільйони рублів від мерії Москви та держбанків, а також володіють нерухомістю в Європі. На тому самому ненависному та “загнивальному” Заході, про який Путін так часто говорить і, який так ненавидить.

Звідки гроші

Автори фільму розповідають про те, що експерша леді Росії володіє особняком у центрі Москви за два кроки від Кремля, в якому в нульові розташовуавася спеціально створений для неї “Центр розвитку російської мови”, який згодом перейменували на “Центр розвитку міжособистісних комунікацій” директором якого став новий чоловік Путіної – Очеретний. Він здає будинок вартістю 10 млрд рублів в оренду фірмі “Меридіан”, яка свєю чергою належить Путіній, а вже вона здає будинок у суборенду декільком великим банкам та іншим комерційним організаціям. За підрахунками команди Навального Людмила Очеретна, звичайна домогосподарка, яка ніколи раніше не працювала, заробляє на цій будівлі понад 250 мільйонів рублів на рік.

Куди витрачають гроші

Живуть Людмила та Артур безбідно, грошей не рахують і можуть собі дозволити купувати нерухомість у улюблених колись Людмилою місцях у Європі. Усього за кілька років сімейного життя Людмила та її новий чоловік купили нерухомості майже на 600 мільйонів рублів. У Франції, Швейцарії та Іспанії.

Вілли в Біарріц, Франція

Вілла Катерини Тихонової, фото: Youtube / ©
Вілла Катерини Тихонової, фото: Youtube

Історичний курорт на південному-заході Франції, де колись відпочивали представники європейської аристократії. Ще під час шлюбу з Путіним Людмила любила відпочивати у Франції, про що свідчать листи, які вона сама писала своїй німецькій подрузі. Наприкінці 2012 року донька Путіна Катерина Тихонова та її чоловік Кирило Шамалов купили особняк у Біарріці за 4,5 мільйона євро. Цю віллу, до речі, нещодавно заарештували через санкції. У грудні 2013 року (за півроку до офіційного розлучення) Путіни купили тут другу віллу, яку оформили на Артура Очеретного. Вілла вартістю 5,3 мільйона євро, розташована вона поряд з Біаріцц у місті Англет, а до вілли доньки Людмилі їхати близько 10 хвилин.

Вілла Очеретних, фото: Youtube / ©
Вілла Очеретних, фото: Youtube

Цей будинок виділяється серед решти. Вілла у стилі ардеко затьмарює всіх сусідів. За будинком розташований Атлантичний океан, а до найближчого пляжу лише 4 хвилин пішки. За словами місцевих жителів, якась активність на території цього будинку була в лютому 2022 року, незадовго до вторгнення Росії на територію України. На воротах цього будинку хтось намалював український прапор та напис F*ck Putin. До речі, ні Артур Очеретний, ні його дружина Людмила досі не перебувають під європейськими санкціями.

фото: Youtube / ©
фото: Youtube

Давос, Швейцарія

Саме тут у 90-ті Путіни проводили шеститижневі канікули, а Швейцарію вони любили не менше, ніж Францію. Артур Очеретний, очевидно, так багато заробив на тренінгах особистісного зростання, що через рік після покупки вілли у Франції він купує квартиру в Давосі. І не одну, а цілих дві. Перша вартістю 3,5 мільйона франків.

Вілла у Давосі, фото: Youtube / ©
Вілла у Давосі, фото: Youtube

Позаду за кілька метрів від квартири починається величезний швейцарський гірський ліс, а на неймовірно красивому озері неподалік можна займатися віндсерфінгом або іншими водними видами спорту. За 13 місяців новий коханий Людмили Путіної та директор її фонду спустив на європейську нерухомість більше, ніж півмільярда рублів.

Давос, фото: Youtube / ©
Давос, фото: Youtube

Малага, Іспанія

Цю країну Людмила Путіна любила ще до зустрічі із Путіним. За освітою вона філологиня-романістка, спеціалізація іспанська мова. Саме в Іспанії вони з Путіним любили проводити свої відпустки, і там же відбувся їхній перший офіційний візит як перших осіб держави 2000 року.

Малага, фото: Youtube / ©
Малага, фото: Youtube

В іспанському місті Малага дружина Путіна має дві квартири. Перша, менша, була куплена 2011 року знову таки Артуром Очеретним. Крім квартири Очеретний того ж року купив тут гараж. Аукціонна вартість квартири майже 800 тисяч євро, а оформлена в іпотеку на 20 років. А 2014 року Очеретний придбав ще одну квартиру в сусідньому корпусі на 400 квадратних метрів, яка набагато більша за першу. На додаток до неї придбав ще два гаражі в новому блоці. Вартість 1,3 мільйона євро і вона також оформлена в іпотеку. За п’ять хвилин від квартири є пляж, а поряд кілька гольф та теніс-клубів.

Малага, фото: Youtube / ©
Малага, фото: Youtube

Усього за кілька років Людмила Путіна та Артур Очеретний скупили нерухомості на майже 600 мільйонів рублів. А одночасно з розлученням у Путіної з’явилося стільки грошей, що вона буквально не знає, куди їх подіти. Подружжя Очеретних все ще не включено до списків санкцій Європи. І єдине, що змінилося для них від початку війни в Україні, так це те, що тепер Артур, беручи участь у змаганнях у Європі з триатлону, які він так любить, почав приховувати яку країну він представляє.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube