Удар по Одеському порту. Російські ракети вцілили саме туди, де було зерно для відправки


14:2423.07.2022

Під обстрілом російських ракет у одеському порту опинилося зерно. Про це повідомила у коментарі «Суспільному» пресслужба Міністерстві аграрної політики.

Які об’єми зерна перебували в момент ракетного удару по порту Одеси, Мінагрополітики не змогло уточнити, оскільки процесом відвантаження займається Міністерство інфраструктури.

Але, додала пресслужба аграрного міністерства, зерно мало бути відвантажено уже завтра-післязавтра.

В ефірі Єдиного телемарафону речник Сил протиповітряної оборони України Юрій Ігнат також підтвердив, що російська армія завдала ракетного удару по тій частині портової інфраструктури, де зберігалося зерно.

“В контексті того, що відбувається сьогодні з українським зерном — було завдано удар саме там, де зерно. Тому бачимо, чого вартують ті домовленості з країною-терористом” – прокоментував Юрій Ігнат.

Як повідомлялось, у Міністерстві закордонних справ відреагували на удар по Одесі. Речник відомства Олег Ніколенко написав, що Росії знадобилося менше 24 годин, щоб ракетним ударом по території порту поставити під сумнів домовленості та обіцянки, дані нею ООН та Туреччині у підписаному в Стамбулі 22 липня документі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube