Зеленский виступив на відкритті Каннського фестивалю (ВІДЕО)


22:1917.05.2022

Президент України Володимир Зеленський виступив онлайн на церемонії відкриття 75-го Каннського кінофестивалю, яка відбулася у вівторок.

Про це пише УНН з посиланням на The New York Times.

“Ненависть людей мине, і диктатори помруть, і влада, яку вони відібрали у народу, повернеться до народу”, – сказав він, цитуючи промову Чарлі Чапліна у фільмі “Диктатор”.

“І поки люди вмирають, свобода ніколи не загине”.

«Кіно мовчатиме чи буде говорити?.. Наші міста зруйновані не віртуальною графікою. Багато українців стали Гвідо і намагаються пояснити дітям, чому доводиться ховатися в підвалі. Багато українців стали такими, як Альдо Рейн. Земля нашої країни вже пошматована тисячами окопів. Звичайно, ми продовжимо битися. І в нас немає іншої альтернативи, ніж виборювати свободу. І я впевнений, що диктатор програє. Але мають прозвучати слова, як у 1940-му. Прозвучати з усіх екранів вільного світу. Потрібен новий Чаплін, який доведе й зараз, що кінематограф перестав бути німим»

Як повідомляло Інше ТВ,  Ворог намагається наступати на Донецькому, Сєвєродонецькому, Бахмутському, Авдіївському і Курахівському напрямках — Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube