Николаевская «Батьківщина» объявила, что задержание на взятке их депутата является «провокацией правоохранительных органов» (ВИДЕО)


18:2309.09.2019

Задержание по подозрению в получении взятки депутата Первомайского горсовета Тимура Глушко в Николаевской областной партийной организации «Батьківщини» назвали «провокацией дачи взятки со стороны правоохранительных органов».

Такое заявление распространила пресс-служба областной парторганизации «Батьківщини».

Партийцы объявили, что это связано с «уже начатой ​​борьбой за пост мэра Первомайска».Более того, данный эпизод они связывают со «следствием провального брифинга бывшего губернатора Савченко, во время которого он голословно обвинил Глушко якобы в коррупции».

Далее предлагаем нашим читателям текст заявления без правок и сокращений.

“Сьогодні 9 вересня в ЗМІ Миколаївської області поширена інформація стосовно того, що в місті Первомайську начебто при отримані хабара затримано депутата міської ради Тимура Глушка.

Миколаївська обласна парторганізація ВО «Батьківщина» впевнена, що дії правоохоронних органів є нічим іншим, як провокацією дачі хабара з боку правоохоронних органів і намаганням представити надання юридичних послуг, як корупційний злочин. Провокація з інсценуванням дачі хабара з боку правоохоронних органів, скоріш за все, є наслідком вже розпочатої боротьби за посаду міського голови м.Первомайська, бо саме Тимур Глушко є найбільш рейтинговим кандидатом в м.Первомайськ на цю посаду.

Не виключаємо, що провокація дачі хабара і дії правоохоронців в намаганні факт надання юридичних послуг фірмою Т.Глушко представити нічим іншим, як корупційні дії, є наслідком провального брифінгу колишнього губернатора О.Савченко, під час якого він голослівно звинуватив Т.Глушко нібито в корупції.

Усім відомо, що звинувачення губернатора О.Савченко базувалися на інформації, яку надав громадянин Росії Андрій Є, що має мерські амбіції, а в результаті слідчих дій інформація про корупційні дії Т.Глушко не підтвердилась і кримінальна справа була закрита. Як повідомляють родичі Т.Глушко, одразу ж після безрезультативного брифінгу губернатора і закриття кримінальної справи, до фірми Т.Глушко звернувся мешканець міста Миколаєва з дивним замовленням допомогти з будівництвом гаражів в м.Первомайську, і саме цей замовник був провокатором при передачі імітаційних грошових коштів схожих на долари США.

Сьогоднішня псевдо операція, скоріш за все, є черговою спробою тих самих осіб, які через провокацію дачі хабара, імітують боротьбу з корупцією з боку правоохоронців часів О.Савченко, намагаються завершити замовлену справу і вплинути на майбутні вибори міського голови м.Первомайська. Здивування викликає і факт того, що в процесуальних діях приймає участь, військова прокуратура, яка повністю себе дискредитувала та, навіть, після звільнення А.Матіоса продовжує виконувати політичні замовлення.
Закликаємо журналістів більш об’єктивно висвітлювати інформацію по даній справі і дочекатись результату слідства або рішення суду. За нашою інформацією Тимур Глушко подав заяву про провокацію дачі хабара і вчинення злочину з боку правоохоронних органів”.

Кого сегодня задержали в Первомайске: что известно о депутате Глушко и причем тут Дубинский.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube