Вспомнил Джорджа Вашингтона, пообещал трудиться и не подвести – Владимир Зеленский обратился к народу и объявил конкурс на пресс-секретаря


18:1730.04.2019

Как сообщало «Інше ТВ», Зеленский – президент. ЦИК объявила результаты выборов.

Спустя несколько часов на страничке Владимира Зеленского в Фейсбук появилось обращение к народу Украины.

В обращении были фразы как на украинском, так и на русском языках, поэтому даем его обращение без купюр:

– Привіт, Україно! Сьогодні, 30 квітня, ЦВК офіційно оголосила результати президентських виборів. Я всім вдячний, дякую ще раз за підтримку.

І ви знаєте, в цій даті є певний символізм – 230 років тому відбулась інаугурація першого президента США Джорджа Вашингтона. И я не сравниваю себя с этим великим политическим деятелем – пока еще рано, но, если вы не против, я его процитирую: «Трудись, щоб в твоїй душі не згасли ці крихітні іскри небесного вогню, що звуться совістю».

Ось це я вам, українцям, всім обіцяю. Всім, не зважаючи на ваш вибір. Обіцяю трудитись, обіцяю вас не підвести.

До речі, якщо вам зараз не сподобалось це відео, якщо ти думаєш, що ти придумав чи написав би краще за мене, будь ласка, – ми розпочинаємо перший конкурс – речник Президента України. Умови дуже прості – якщо ти знаєш мінімум три мови (українська, англійська обов’язкові), якщо ти маєш певний досвід в роботі в сфері журналістики чи в публічній сфері, якщо ти готовий працювати 24х7, будь ласка, відправ своє резюме на електронну пошту (hr@ze2019.com), і ми почнем робити це разом, – сказал Владимир Зеленский.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube