За добу на Миколаївщині з 9 пожеж дві – через обстріли (ФОТО, ВІДЕО)


09:0010.06.2022

Протягом доби 9 червня на території Миколаївської області зареєстровано 9 пожеж, 2 з них – в результаті потрапляння боєприпасів та уламків від них.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Горіла суха трава та сміття на відкритих територіях у с. Лимани Галицинівської територіальної громади та у с. Червоне Воскресенської територіальної громади Миколаївського району. Загальна площа пожеж сягнула понад 2 га. Їх ліквідували вогнеборці Галицинівського загону місцевої пожежної охорони, 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону та місцеві мешканці.

Ще 7 пожеж виникли у Костянтинівській, Новобузькій, Веселинівській, Братській, Врадіївській, Мішково-Погорілівській територіальних громадах та у м. Миколаєві. Горіли суха трава, чагарники та сміття на відкритих територіях загальною площею понад 8 га. Підрозділами ДСНС забезпечено оперативне реагування на всі повідомлення.

Групою піротехнічних робіт ДСНС відпрацьовано 5 повідомлень про виявлення громадянами вибухонебезпечних предметів, вилучено 6 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, за позаминулу добу на Миколаївщині було 6 пожеж, половина з яких – через обстріли



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube