За добу на Миколаївщині було 6 пожеж, половина з яких – через обстріли


09:5809.06.2022

8 червня на території Миколаївської області зареєстровано 6 пожеж, 3 з який в результаті потрапляння боєприпасів та уламків від них.

Горіння зареєстровані у Галицинівському та Балабанівському лісових урочищах, загальна площа склала майже 2 га. Їх ліквідували чергові відділення 5 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та 5 взводу Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Також тричі минулої доби горіла суха трава, сміття та автомобільні шини на відкритих територіях через необережне поводження з вогнем. Всі пожежі сталися у м. Миколаєві. До ліквідації залучалися вогнеборці 4, 5 та 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ. Загальна площа горінь склала 2700 кв. м.

Група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення працювала по приведенню території області в безпечний стан. Відпрацьовано 20 повідомлень від громадян, вилучено 8 боєприпасів, один з яких — це уламки протикорабельної ракети. Загалом, з початку повномасштабного вторгнення піротехніки 3146 разів залучалися для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів, вилучено 2517 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, За добу на Миколаївщині російськими обстрілами пошкоджено 24 цивільних об’єкти. З початку вторгнення таких – більше 4,7 тисяч



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube