Миколаївські спортсмени на Дефлімпійськиї Іграх: є здобутки! (ФОТО)


13:2108.05.2022

З 1 травня в місті Кашіас-ду-Сул в Бразилії почались XXIV літні Дефлімпійські ігри.

Україна тріумфально лідирує на головних змаганнях чотирьохріччя серед глухих спортсменів. Наші спортсмени вже вибороли 64 медалі: 31 золоту, 15 срібних та 18 бронзових!!!

Миколаївщину представляють 7 спортсменів, вони змагаються у трьох видах: бадмінтон, футбол, вільна та греко-римська боротьба. Нажаль, через хворобу ЗМСУ з плавання Віктор Конкін не зміг виїхати до Бразилії.

Про внесок у медальну скриньку України саме наших земляків розповіли у Миколаївському Інваспорті, передає Інше ТВ.

Наша молода надія – бадмінтоністка, МСУ Черноморова Софія – почала змагання в індивідуальній та жіночій парній програмі. Вона виступає в парі з киянкою МСУ Губановою Богданою. Старт був достойний, але не будемо забігати наперед. Тренер спортсменки Олександр Кунін.

Національна дефлімпійська збірна команда України з футболу продовжує боротьбу у Іграх в підгрупах. До складу національної збірної команди з футболу входять такі наші миколаївські спортсмени: ЗМСУ Баєв Сергій, КМСУ Сене Рогер та КМСУ Ниіе Абдуліе, тренер Олексій Карабак. І вже є третя перемога України! Наші футболісти-дефлімпійці одержали перемогу над командами Південної Кореї з рахунком 2:1, Єгипту, рахунок 5:0, Франції, рахунок 3:2. На рахунку наших миколаївських футболістів 3 голи. Ниіе Абдуліе забив два та Сергій Баєв один гол! Україна в 1/ 4 фіналу! Змагання тривають.

Змагання з греко-римської боротьби відбудуться 10 травня, з вільної боротьби – 13 травня. У складі дефлімпійської збірної виступатимуть: МСУМК Антипенко Віктор, МСУМК Латюк Микита та МСУ Косов Андрій. Тренери Снігір Ігор, Петков Георгій, Васильєв Костянтин.

Бажаємо спортсменам перемог!

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївські спортсмени зійшли на першу та другу щаблі п’єдесталу міжнародних змагань зі стрибків у воду



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube