ТОВ “Миколаївгаз Збут”: борги населення за газ перевищили 700 млн. грн.


14:3719.01.2022

Станом на січень 2022 року заборгованість побутових споживачів ТОВ “Миколаївгаз Збут”, що працює під брендом “ТВІЙ ГАЗЗБУТ”, перевищила 700 млн грн. 

ТОВ “Миколаївгаз Збут” інформує клієнтів про наявність заборгованості в телефонному режимі, за допомогою СМС, e-mail, Viber-боту, розсилає письмові повідомлення про необхідність погашення боргу. У разі ігнорування – на боржників чекають судові позови. Так, протягом 2021 року подано більше 2100 позовів на суму, що перевищує 25 млн грн.

Крім того, 23 грудня 2021 року Миколаївщина залишила “червону” зону карантину. За законом заборона відключати споживачів комунальних послуг у разі наявності заборгованості діє тільки на період дії карантинних обмежень “червоного” рівня і протягом 30 днів після їх скасування.

“В опалювальний сезон сума боргів населення досягає максимального рівня і ми йдемо назустріч вразливим категоріям населення та пропонуємо гасити заборгованість частинами, зазвичай протягом до 12 місяців. Наші споживачі можуть укласти договір реструктуризації та застрахувати себе від судових позовів або відключення від газопостачання”, – розповів директор ТОВ “Миколаївгаз Збут” Дмитро Маслов. 

Для укладання договору реструктуризації необхідно звернутися до одного з Центрів обслуговування клієнтів, маючи при собі паспорт та ідентифікаційний код, та зробити перший внесок. Протягом минулого року було укладено майже 2000 договорів на загальну суму більше 11 млн грн. 

Новий тариф “Твій газ Рівномірний платіж”, що запропонувала компанія побутовим клієнтам минулого року, допомагає зменшити фінансове навантаження на гаманці в осінньо-зимовий період. Перевагу тарифу вже відчули споживачі, що скористалися пропозицією.

Сплачувати за використаний природний газ необхідно до 25 числа кожного місяця. Зазначимо, що своєчасна оплата за використаний газ є запорукою стабільного постачання газу. 

Сплатити за спожите блакитне паливо, не виходячи з дому, допоможуть онлайн-сервіси компанії:

Нагадаємо також: Для побутових клієнтів ТОВ “Миколаївгаз Збут” ціна газу у січні залишається незмінною



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube