Для побутових клієнтів ТОВ “Миколаївгаз Збут” ціна газу у січні залишається незмінною


15:0711.01.2022

ТОВ “Миколаївгаз Збут”, що працює під брендом “ТВІЙ ГАЗЗБУТ”, не змінює ціну на природний газ для побутових споживачів. У січні вона складає 7,99 грн за кубічний метр.

“Незважаючи на значне подорожчання ресурсу на енергетичному ринку, понад 340 тисяч наших клієнтів застраховані від подорожчання блакитного палива у січні. Більш того, на цьому рівні вартість ресурсу залишиться до кінця опалювального сезону, відповідно до умов чинних річних контрактів”, – розповів директор ТОВ “Миколаївгаз Збут” Дмитро Маслов.

Споживачі, які обрали тариф “Твій газ Рівномірний платіж”, змогли зменшити суми за обігрів домівок з індивідуальним опаленням у порівнянні з оплатою за фактичне споживання. Завдяки сплаті за газ рівними частинами протягом року пікові витрати у холодну пору рівномірно розподіляються на теплі місяці. Так, майже 4,3 тисячі клієнтів, які обрали цю вигідну тарифну пропозицію, зможуть заплатити на 3,88 млн грн менше за спожитий газ у грудні.

Для побутових клієнтів ТОВ “Миколаївгаз Збут” ціна газу у січні залишається незмінною 1
Для побутових клієнтів ТОВ “Миколаївгаз Збут” ціна газу у січні залишається незмінною 3

Нагадаємо, запорукою стабільного постачання енергоресурсу та якісного сервісу є вчасні платежі за надані послуги. Розраховуватися за використане блакитне паливо необхідно щомісяця до 25 числа.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube