“НИБУЛОН” спустил на воду корпус 140-метрового судна (ВИДЕО)


10:2623.05.2019

Вчера, 22 мая, в Николаеве СП “НИБУЛОН” спустил на воду корпус 75-го своего судна, самого длинного в истории компании и независимой Украины. Об этом на своей странице в Фейсбуке сообщил генеральный директор “НИБУЛОНа” Алексей Вадатурский.

Так співпало, що 5 грудня 2013 року, на початку Революції Гідності, ми заклали перше судно на нашому суднобудівно-судноремонтному заводі в Миколаєві.  А сьогодні, у перші дні каденції нового Президента, ми вже спустили найдовше в історії незалежної України судно. І це не просто найдовше судно, це ще й надскладний інженерний об’єкт. Загалом же на воду вже спущене 75-те судно «НІБУЛОНівського» флоту.

Над чим замислюєшся і що відчуваєш у такі дні, моменти, миті… Відчуваєш приємність від того, що є така висока планка, яку долаєш. Думаєш над тим, що є цілі, яких досягаєш, і які спонукають тебе на постановку все нових і нових цілей, які здаються недосяжними. Але ти їх досягаєш і йдеш далі, і піднімаєш наступну планку досягнень вище. Надважливим є і те, що реалізацію наших планів завжди можна побачити. Це, наприклад, найсучасніший флот в Україні.

Озираючись на минулі п’ять років роботи моєї компанії в галузі суднобудування, розумієш, як багато вже зроблено: флот, що складається з 75 суден, масштабна реконструкція суднобудівного заводу, що зробило його не тільки найсучаснішою суднобудівною верф’ю в Україні з належними умовами для праці, але й вивело його в лідери галузі. Ми вже можемо будувати 140-метрові повнокомплектні судна будь-якої складності. Наш суднобудівний колектив нараховує майже 1000 висококваліфікованих працівників. І це тільки початок великого шляху. Адже коли 20 вересня 2019 року ми введемо в експлуатацію наше перше 140-метрове судно, яке стане не тільки найдовшим, але й найкращим, переконаний, ми продовжимо будувати й інші надсучасні судна. І я щодня радію таким досягненням, подіям, як зокрема, і добудова цього судна. Саме так кується благополуччя кожного працівника і компанії, і кожного українця… Так ми створюємо наше спільне успішне майбутнє”, – написал Алексей Вадатурский.

Напомним также: Самый сложный объект. «НИБУЛОН» строит третий терминал в Запорожской области (ФОТО, ВИДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube