Миколаївський муздрамтеатр підбив підсумки театрального сезону: скільки нових вистав побачив глядач, і скільки коштів було направлено на ЗСУ (ФОТО)


22:4107.06.2024

«Фанфари під завісу 2024» – так традиційно закриває свій театральний сезон Миколаївський національний академічний український театр драми та музичної комедії.

Про підсумки 97-го театрального сезону повідомляється на фейсбук-сторінці театру, передає Інше ТВ.

Так, в 97-му театральному сезоні було створено 12 вистав: 3 вистави на малій сцені, 7 вистав – на великій сцені і 2 казки для дітей.

У традиційному шоу «Фанфари під завісу» колектив театру разом із глядачам згадав яскраві моменти цьогорічних прем’єр, театральних подій та проєктів, а також подарував шанувальникам нові вокальні та хореографічні номери у виконанні артистів театру.

Крім того, «Фанфари під завісу» супроводжував оркестр нашого театру, який перед початком вистави грав у червоному фойє, а також військовий оркестр 406-ої окремої артилерійської бригади  ім. генерал-хорунжого О. Алмазова ВМС ЗСУ під керівництвом військового диригента майора Віталія Мацюка.

Також до закриття сезону театр проводить новий збір донатів на потреби підрозділів сил оборони і запрошує миколаївців долучитися до цього збору під час відвідування театру. Разом з глядачами за 2024 рік було зібрано та перераховано понад 300 тисяч гривень.

Як повідомляло Інше ТВ, Вистава «Катерина» Миколаївського худдраму здобула Гран-прі міжнародного конкурсу (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube