Мер Миколаєва підписав меморандум з Миколаївською електропостачальною компанією щодо встановлення зарядних станцій для електрокарів (ФОТО)


17:4325.05.2024

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич підписав Меморандум з директором Миколаївської електропостачальної компанії Валентином Лінченко щодо встановлення зарядних станцій для електрокарів.

Про це очільник міста написав на своєму телеграм-каналі, передає Інше ТВ.

«Підписали Меморандум про співпрацю з Миколаївською електропостачальною компанією щодо встановлення зарядних станцій для електрокарів для поступового збільшення екологічно чистого транспорту…

Директор МЕК Валентин Лінченко розповів мені, що вони вже закупили шість станцій, які вже в середині літа планують встановити по місту. Додам, що електропостачальна компанія буде встановлювати та обслуговувати ці станції за власний кошт. Ми ж зі свого боку збираємось розробити програму, спрямовану на розвиток  електрозарядної інфраструктури», – зауважив Олександр Сєнкевич.

Як повідомляло Інше ТВ, в квітні директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов заявив, що підприємство планує створити комунальну мережу з 55 пунктів зарядки для електрокарів, зокрема, цього року – 20-25.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube