Команда Навального зробила “подарунок” Путіну до інаугурації – показала зсередини його палац в Геленджику за $13,5 млрд. (ВІДЕО)


18:2106.05.2024

Це вже третій фільм команди Навального за 3 роки про цей палац, розташований у Краснодарському краї, у місті Геленджик. Його площа – 17 691 квадратний метр. А територія всього маєтку – як 39 князівств Монако. Вартість палацу оцінюють у 100 мільярдів рублів (понад $13,5 мільярда). На території маєтку є церква, чайний будиночок площею 2 500 квадратних метрів, підземний льодовий палац і тунель із виходом до моря. Поруч розташовані виноградники, шато та устрична ферма.

Розслідувачі заявили, що палац будують і утримують коштом двох державних компаній – «Роснефть» і «Транснефть» (обидві очолюють близькі друзі Путіна Ігор Сєчін і Микола Токарєв).

Попередній фільм був побудований на основі планів, які розслідувачі отримали від підрядника і візуалізували в 3D. Через це російські пропагандисти називали розслідування «мультиком» і «вигадкою». Офіційні російські джерела стверджували, що там будується отельний комплекс, і обіцяли, що за 2 роки він буде відчиненим для всіх бажаючих. Але пройшло вже і 2, і 3 роки, і навіть більше, і все йде за планом – палац майже готовий, і це палац Путіна.

“Ми змогли отримати відеозаписи зсередини палацу Путіна в Геленджику, який вже повністю добудували. І тепер ми побачимо все на власні очі – ліпнину, кришталеві люстри, особисту каплицю і, звичайно ж, аквадискотеку.

Сьогодні ми буквально увірвемося до Путіна додому і покажемо, ким він є насправді. Це збожеволілий старий диктатор, який навіть під час розв’язаної ним війни не зміг зупинитися і продовжив будувати свій шикарний палац”, – написали автори у супроводі до фільму.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube