Місцеві бюджети Миколаївщини отримали майже 9 млн.грн. за ліцензії на продаж алкоголю, тютюну і пального


18:0206.05.2024

У січні – квітні 2024 року до місцевих бюджетів Миколаївщини надійшло майже 9 млн грн плати за ліцензіїна виробництво: спирту коньячного і алкогольних напоїв, плати за ліцензії на право: оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, та пальним. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились майже на 2,2 млн гривень.

Про це повідомили в ГУ ДПС у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Як зазначають податківці, за 4 місяці 2024 року платникам регіону видано 2179 ліцензій на право оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, та пальним, з них:

2041 ліцензія на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах;

25 ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним;

9 ліцензій на право оптової торгівлі пальним;

100 ліцензій на право зберігання пального;

4 ліцензії на право оптової торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами (рідинами, що використовуються в електронних сигаретах).

Анульовано 413 ліцензій на право оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах та пальним.

Нагадуємо, що суб’єкти господарювання усіх форм власності мають право на оптову, роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, та пальним за наявності у них відповідних ліцензій. Плата за ліцензії здійснюється щоквартально, рівними частинами, і зараховується до місцевих бюджетів.

Як повідомляло Інше ТВ, ДПС Миколаївщини: За 4 місяці 2024 року – понад 6,6 мільярдів гривень надходжень до бюджету



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube