Бебі-бум у Миколаївському зоопарку: хто вже з’явився на світ (ФОТО)


08:5825.04.2024

У відділі копитних тварин Миколаївського зоопарку – поповнення.

Хто з’явився на світ, розповіли на фейсбук-сторінці Миколаївського зоопарку, передає Інше ТВ.

Дуже мила, «плюшева» самочка лами (Lama glama) на ім’я Нонна народилась у Миколаївському зоопарку 02.02.2024 року. Маму дитинчати звуть Балерина, тата – Клим. Одразу після народження маленьку ламу з мамою відділили від основної групи у приміщенні «верблюжатника», щоб тваринам було спокійніше. А коли маленька Нонна підросла, а також з настанням теплої погоди, родину лам перевели у великий вольєр, що знаходиться поруч з літнім вольєром для жирафів. Цей вольєр, що був обладнаний нещодавно, має значну площу, природну рослинність, природний ґрунт. Саме тут відвідувачі і можуть зараз побачити дитинча.

22.03.2024 року народився вороно-рябий жеребчик поні шетлендського (Equus ferus caballus). Мама дитинчати – Попелюшка, а тата звуть Валет. Валет – поні-«переселенець», його привезли в травні 2022 року з села Посад-Покровське Херсонської області, в цей час там точились активні бої. Родину поні разом з малюком можна побачити у вольєрі, що знаходиться праворуч від вольєру для верблюдів.

В групі двогорбих верблюдів (Camelus bactrianus) також поповнення. 04.04.2024 року у верблюдиці на ім’я Зайтуна народився малюк, це самець. Тато новонародженого – Султан. На декілька днів після народження верблюденя разом з матір’ю перевели в приміщення, де тепліше і затишніше, але зараз малюка вже можна побачити у вольєрі на свіжому повітрі.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаївському зоопарку два дні поспіль святкували японське свято Ханамі – милувались цвітінням сакури (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube