На Миколаївщині під час конфлікту чоловік вдарив викруткою продавчиню (ФОТО)


15:0512.04.2024

31-річного зловмисника слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру. За скоєне йому загрожує до семи років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Вчора, 11 квітня, до Первомайського райвідділу поліції надійшло повідомлення від приватного підприємця про те, що до його продуктової крамниці прийшов чоловік, який почав сварку з продавчинею. У ході конфлікту чоловік дістав викрутку, вдарив нею жінку в спину та пішов геть.

На місці події працювала слідчо-оперативна група райвідділу поліції та криміналіст. Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські упродовж години встановили місцезнаходження зловмисника, ним виявився 31-річний мешканець Первомайська. Слідчі затримали фігуранта в порядку ст. 208 КПК України.

39-річна потерпіла була доставлена до медичного закладу, її життю нічого не загрожує.

Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Найближчим часом у суді вирішуватимуть питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Як повідомляло Інше ТВ, Попросив телефон для термінового дзвінка і втік. Нахабу затримали на ринку в Миколаєві



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube