В Москві підірвали машину зрадника з СБУ (ВІДЕО)


15:0712.04.2024

У Москві підірвали машину колишнього співробітника СБУ Василя Прозорова. В Україні його називали зрадником.

Автомобіль Toyota Land Cruiser Prado вибухнув на півночі Москви. ТАСС пише з посиланням на оперативні служби, що машиною володіє колишній співробітник Служби безпеки України (СБУ) Василь Прозоров. Він постраждав.

За інформацією Shot, вибух стався після того, як Прозоров завів двигун. Чоловіка госпіталізували з травмами ніг, пише Mash.

Серед можливих причин того, що сталося, за даними Mash, розглядають вибух саморобної бомби або прорив підземної газової труби. У дворі, де вибухнув автомобіль, велися газові роботи, пише “Осторожно, новости”. При цьому в “Мосгазі” заявили, що система газопостачання в цьому місці справно працює.

Василь Прозоров у березні 2019 року дав у Москві пресконференцію, на якій розповів, що з квітня 2014 року аж до своєї відставки у 2018 році “з ідеологічних мотивів” співпрацював із Росією. За його словами, він працював в антитерористичному центрі СБУ, який нібито фактично керував АТО на Донбасі.

У СБУ стверджували, що звільнили Прозорова за пияцтво і “дискредитацію звання офіцера”. Спецслужба назвала Прозорова зрадником.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube