На Миколаївщині активізувалися «податкові» шахраї – чергові випадки у Врадіївському та Арбузинському районах


12:1928.03.2024

Податкова служба Миколаївщини повідомляє, що на території області поновились випадки шахрайства з боку невідомих осіб, які у телефонному режимі звертаються до підприємців з проханням зв’язатися із керівництвом податкових інспекцій ГУ ДПС у Миколаївській області для вирішення «проблемних питань».

Нещодавно такі шахраї проявили себе на території Врадіївського та Арбузинського районів. Вони телефонують суб’єктам господарювання, представляються інспекторами податкової служби, розповідають, що планується податкова перевірка ДПС і для того, щоб її уникнути, необхідно терміново передзвонити начальникам ДПІ, в яких вони знаходяться на обліку. Як з’ясувалося, номери телефонів, за якими потрібно зв’язатися з керівниками податкових інспекцій (0987082447, 0989263994), не належать цим керівникам.

При цьому, шахраї зазначають, що для вирішення «проблемних питань» достатньо перерахувати кошти на картку MONO BANK № 4441111160585810. Своїми діями вони відверто дискредитують працівників податкової служби, негативно впливають на їх ділову репутацію та честь. 

Громадяни, будьте пильними та обачними, уважно перевіряйте інформацію та не дозволяйте аферистам вводити себе в оману.

Про відомі вам факти телефонних дзвінків від податкових шахраїв негайно повідомляйте Головне управління Національної поліції в Миколаївській області за телефоном 102, а також відділ з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефоном: (0512) 50-19-13, на електронні адреси: mk.anticor@tax.gov.ua, mk.chief.anticor@tax.gov.ua, або особисто, за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube