У Миколаєві затримали містянина за тяжке тілесне товаришу


19:3618.03.2024

Вчора, 17 березня, ввечері до Миколаївського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що у ході конфлікту між двома чоловіками, один із його учасників отримав поранення у груди.

На місце події оперативно прибули патрульні, слідчо-оперативна група, оперативники та криміналісти обласного главку поліції.

Поліцейські встановили, що 43-річний потерпілий та його 52-річний знайомий разом вживали алкогольні напої. Згодом між чоловіками виникла сварка, в ході якої зловмисник спричинив товаришу тілесні ушкодження.

Постраждалого доправили до лікарні. Нині чоловік перебуває у медзакладі.

З місця пригоди поліцейські вилучили речові докази, які скерували на експертизу, у тому числі для встановлення чим саме потерпілому було завдано колото-різану рану.

Слідчі поліції затримали 52-річного зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом триває розслідування кримінального провадження розпочатого за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. 

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює Окружна прокуратура міста Миколаєва. Слідство триває.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube