Вознесенське ТОВ купило завод у Миколаєві і базу відпочинку в Коблево за майже 13 млн.грн.


06:3414.03.2024

12 березня відбувся електронний аукціон з продажу ЕМК ДП «Дослідний завод Інституту імпульсних процесів і технологій НАНУ» і бази відпочинку «Наука» у Коблево.

Про це повідомляється на сайті Рrozorro.sale, передає Інше ТВ.

Згідно протоколу про результати електронного аукціону, участь у торгах взяв один учасник – ТОВ «Енергопромбуд», який запропонував за лот 12 млн. 960 тис.грн. (з ПДВ) при стартовій ціні 9 млн. 879,5 тис.грн.

Згідно даних YouControl, переможець електронного аукціону ТОВ «Енергопромбуд» існує вже 10 років, основний вид діяльності – «Будівництво житлових і нежитлових будівель». Юридична адреса підприємства – у м.Вознесенськ Миколаївської області, як і місце реєстрації його засновників – Алли Трянової і Матвія Ясеницького. Підприємство бере активну участь у тендерах, які оголошує Південноукраїнська АЕС.  

Як повідомляло Інше ТВ, цей лот був проданий напередодні повномасштабного російського вторгнення, в лютому 2022 року, за 23,6 млн.грн. (без ПДВ). Стартова ціна лоту була 19,7 млн.грн. Тоді голова РО ФДМУ по Одеській та Миколаївській областям Олександр Славський назвав це найбільшою приватизацією на Миколаївщині за останні 3 роки.

В березні 2023 року цей об’єкт знов був виставлений на аукціон, який планувався на 20 квітня, за стартовою ціною 9 млн. 883,5 тис.грн. (без ПДВ). Однак аукціон було відмінено, а стартова ціна «повернулась» до початкової – 19 млн. 790 тис.грн. (без ПДВ).

Також у 2023 році ще раз намагались продати цей завод разом з базою відпочинку в Коблево, але знов безуспішно.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube