Ми хочемо, щоб запрацював порт Миколаїв, – Зеленський в Стамбулі


21:4108.03.2024

Президент України Володимир Зеленський висловив сподівання на те, що вдасться розширити роботу «зернового коридору» і на порт Миколаїв.

Про це він сказав на пресконференції після переговорів з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом, передає Інше ТВ.

«Ми дуже зацікавлені в тому, щоб у нас продовжував працювати «зерновий коридор», який забезпечує експортом продукції інші держави, а також забезпечує стабільну економіку нашого фермера і, в кінці кінців, наш бюджет. Тому ми розглядаємо, щоби всі наші порти працювали… Не тільки порти Великої Одеси, а також ми розраховуємо до Миколаєва прийде також це… це не можна назвати «спокоєм», бо війна продовжується, але ми дуже хочемо, щоб Миколаїв також економічно розростався або почав навіть жити. Ми розраховуємо, що порт Миколаєва, відповідні виробництва в тисячу робочих місць відновлять свою діяльність», – сказав Володимир Зеленський.

Як повідомляло Інше ТВ, під час перемовин з Президентом України Володимиром Зеленським було обговорено питання щодо стабільності Чорного моря (експортні коридори та безпека судноплавства), розвитку вільної торгівлі між країнами і бізнесу. 



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube