Вихованка миколаївської легкоатлетичної школи Юлія Чумаченко – з «бронзою» міжнародного турніру категорії Silver у Чехії


10:4408.02.2024

Українська стрибунка у висоту Юлія Чумаченко зійшла на третю сходинку п’єдесталу пошани турніру Світового легкоатлетичного туру категорії Silver “Beskydska latka”, що проходив 7 лютогоі у чеському місті Тржинець.

Про це повідомляє НОК України, передає Інше ТВ.

Бронзу новоспеченій віцечемпіонці України у приміщенні принесла висота 1.86 м, а точніше те, що вона взяла її з другої спроби. На цій же позначці зупинилися ще дві спортсменки: Пауліна Борис з Польщі, яка швидше підкорила цей рубіж, стала срібною призеркою, а фінка Елла Юнніла, якій знадобилися усі три підходи, залишилася за крок від медалі. Чемпіонкою турніру стала Татьяна Гусін з Греції з результатом 1.90.

Відзначимо, що Чумаченко другий рік поспіль на п’єдесталі турніру “Beskydská laťka”. 2023-го вона виборола срібло, поступившись подрузі по команді Ірині Геращенко.

Як повідомляло Інше ТВ, Вихованка миколаївського спорту Юлія Чумаченко стала бронзовою призеркою чемпіонату України зі стрибків у висоту у 2023 році (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube