У 2023 році Миколаїв підписав Угоди про партнерство з 4 містами Європи, цього року планується з трьома (ІНФОГРАФІКА)


14:2805.01.2024

За минулий рік у Миколаєві продовжувалась робота щодо відновлення пошкоджених російськими атаками соціальних закладів та житлової забудови, ремонту простіших укриттів.

Про це, зокрема, йдеться в звіті, який вчора, 4 січня, на пресконференції презентував Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

Так, було укладено Угоди про партнерство з містами Сент Гелієр (Британські острови), Крістіансанн (Норвегія), Ольборг (Данія) і Дуррес (Албанія).

Від міст-партнерів надійшла важлива допомога Миколаєву. Зокрема, Сент Гелієр надіслав 9 генераторів різної потужності, 3 анестезіологічні станції і 1 оптико-когерентний томограф. Від Крістіансанна надійшло 6 автобусів, 2 трансформаторні підстанції, а також засоби гігієни та медикаменти.

Французька Асоціація «Нарбона-Україна» передала місту 2 автомобілі Renault Duster, 2 автомобілі швидкої допомоги, 1 автобус, медичне і пекарське обладнання. Громадська організація ANTS, яка співпрацює з Урядом Тайваню, надала 6 автомобілів для комунальних служб, а також труби та комплектуючі для ремонту мереж. Додамо, що з Німеччини надійшли 3 автобуси, з Чехії – також 3.

Наступного року планується підписання Угод з містами Глазго (Велика Британія), Котка (Фінляндія) і Барі (Італія).

Як повідомляло Інше ТВ, 2022 року Миколаїв офіційно налагодив співпрацю з чотирма європейськими містами – з Бургасом (Болгарія), Ганновером і Бедбургом (Німеччина), а також Хелмом (Польща). 



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube