Платники Миколаївщини сплатили 801 млн.грн. військового збору


16:2819.12.2023

Платники податків Миколаївщини продовжують активно підтримувати Збройні Сили України, сумлінно та прозоро сплачуючи військовий збір.

Як результат, у січні-листопаді 2023 року з доходів мешканців Миколаївщини до державного бюджету спрямовано 801млн грнвійськового збору, що майже на 50 млн грн більше, ніж у відповідному періоді 2022 року.

Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв, передає Інше ТВ.

«Військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Відтак платники, які бажають підтримувати армію, повинні дбати про отримання легальних доходів. Водночас військовим збором не оподатковуватимуть грошове забезпечення військовослужбовців на період їхньої безпосередньої участі у відсічі збройній агресії російської федерації. 

Платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи як з джерела їх походження в Україні, так і іноземні доходи.

Від нас залежить майбутнє нашої країни, тому кожен внесок у розмірі 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування допоможе зміцнити обороноздатність України», – відмітив Роман Корнєв.

Як повідомляло Інше ТВ, Єдиний внесок: 11,7 млрд грн сплачено платниками Миколаївщини



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube