В єдиній вцілілій школі Снігурівки на Миколаївщині благодійники облаштували укриття


13:1714.12.2023

Ощадбанк і Visa відкрили простір-укриття для учнів одного із Снігурівських ліцеїв, що на Миколаївщині.

Завдяки цьому до офлайн-навчання зможе повернутися близько 600 дітей.

Про це повідомили в пресслужбі Visa, передає Інше ТВ.

Гроші на облаштування укриття було зібрано в рамках благодійної акції «Подаруй укриття дітям». Від кожної трансакції карткою Visa Ощадбанк перераховував 1 гривню на облаштування укриття єдиної вцілілої школи в деокупованій Снігурівській громаді. В результаті вдалось зібрати 1,5 млн. гривень.

Ремонтні роботи у Снігурівському ліцеї тривали більше місяця. Долучитись до проєкту партнерів надихнув спецвипуск шоу Євгена Яновича «20:23» про ліцей та навчальний процес на Миколаївщині.

До церемонії відкриття безпечного простору долучились голова Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта, заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн та співзасновниця фонду savED Анна Пуцова.

Разом із Plan International savED створює в укритті ліцею освітній центр «Вулик» – сучасну локацію з комп’ютерним обладнанням, книгами, настільними іграми тощо. В цьому центрі діти зможуть проводити більше часу з викладачами та однолітками.

До відновлення ліцею також долучились партнери з посольства Литви та компанії Rehau, які профінансували заміну пошкоджених вікон на нові.

Як повідомляло Інше ТВ, Ще в одному ліцеї Миколаєва облаштували два укриття (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube