У Миколаєві минулого року загинула частина дерев, які треба було поливати, цього року висаджено близько 3 тисяч саджанців дерев та кущів


14:1407.12.2023

Якщо минулого року у Миколаєві ситуацію з деревами, які треба було поливати, не вдалось втримати, то цього року ситуація покращилась.

Про це в програмі «Діалог» ТРК «МАРТ» розповів директор КП «Миколаївській парки» Дмитро Чучмай, передає Інше ТВ.

Дмитро Чучмай не назвав кількість дерев, які загинули через неполив. Але запевнив, що ситуація покращилась.

«Протягом 2022 року ми не мали можливості якісно доглядати за зеленими насадженнями. Але залучали нашу комунальну техніку інших підприємств для догляду і саме для поливу. Дуже важливо сказати відверто: ми не змогли втримати ті дерева, які треба було поливати. Вже у 2023 році на базі нашого підприємства зробили свердловину, за допомогою якої робітники підприємства доглядають за зеленими насадженнями. Крім того, вже до кінця цього року ми плануємо придбати 4 поливальних машини, одну з яких ми отримали вже сьогодні», – сказав Дмитро Чучмай.

Також директор КП «Миколаївські парки» поінформував, що цього року вже висаджено близько 3 тисяч саджанців.

«За сприянням депутата обласної ради Алли Ряжських ми отримали посадковий матеріал від ДП «Ліси України». На сьогоднішній день (висаджено) – пр.Центральний, бульварна частина (від вул.Маріупольської до вул.Мала Морська), парк «Ліски», парк Перемоги, сквер «Екологіст» і інші локації. Ми вже висадили близько 3 тисяч саджанців дерев та кущів – це сосни, акації, липи та бірючина», – сказав Дмитро Чучмай.  

Як повідомляло Інше ТВ, 1 грудня на бульварній частині пр.Центрального (перетин вул. Маріупольської та вул. Малої Морської) було висаджено 50 саджанців липи.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube