Роман Корнєв: за 11 місяців Миколаївщина забезпечила до зведеного бюджету понад 17 мільярдів гривень податкових платежів


13:5507.12.2023

Спільними зусиллями платників податків та податківців Миколаївщини у січні-листопаді 2023 року до бюджетів усіх рівнів забезпечено понад 17 млрд грн податків і зборів.

Про це повідомив виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв, передає Інше ТВ.

Посадовець зазначив, що до державної скарбниці платниками Миколаївської області сплачено понад 6,3 млрд грн, що на 22,1% більше, ніж у відповідному періоді 2022 року. Додатково забезпечено надходження у сумі 1,1 млрд гривень.

У свою чергу до місцевих бюджетів надійшло майже 10,7 млрд гривень, що на 862,4 млн грн більше за надходження 11 місяців минулого року. Темп зростання надходжень відносно аналогічного періоду 2022 року становить 108,8%.

Окремо Роман Корнєв відмітив, що великими платниками податків до обласного бюджету перераховано понад 17 млн грн податку на прибуток.

У підсумку, очільник податкової служби Миколаївщини висловив вдячність платникам регіону за сумлінність, відповідальність, доброчесність у виконанні обов’язків щодо своєчасного подання звітності та своєчасної сплати податків до бюджетів.

Як повідомляло Інше ТВ, На обліку в ДПС Миколаївщини – понад 102 тисячі платників податків



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube