Якщо хочете пригадати минулорічну Ялинку Незламних: кульки з побажаннями на 2023 рік можна побачити у Миколаївському краєзнавчому музеї (ФОТО)


19:1905.12.2023

У Миколаївському краєзнавчому музеї до свят встановили ялинку, яку прикрасили іграшками з минулорічної Ялинки Незламних, яка стояла в Миколаєві у Каштановому сквері.

Про це повідомили в Миколаївському краєзнавчому музеї, передає Інше ТВ.

Як вважають в музеї, прикрасити ялинку саме іграшками з Ялинки Незламних – це гарна ідея. По-перше, іграшки з побажаннями побачать миколаївці, які повернулися з евакуації. По-друге, свої іграшки можуть побачити ті, хто їх приносив минулого року.

«І, знаєте, поки ми прикрашали ялинку, розглядали кожний напис, то перейнялися таким духом згуртованості! Тому що в кожній іграшці відчувається тепло сердець їх власників, надії на перемогу, на світле майбутнє!», – кажуть у музеї.

Крім зеленої красуні, іграшками з Ялинки Незламних прикрасили музейні сходи, а з самих цікавих і незвичних створено виставку.

Як повідомляло Інше ТВ, минулого року в Каштановому сквері була особлива новорічна ялинка: 21 жовтня 2022 року пам’ятник покровителю Миколаєва укрили мішками з піском (ФОТО), щоб захистити від російських обстрілів, а  16 грудня він перетворився на Ялинку Незламних (ФОТО, ВІДЕО). З 19 грудня 2022 року містяни почали її прикрашати кульками та іншими іграшками з побажаннями на 2023 рік, а 10 січня 2023 року всі прикраси з побажаннями передали до Миколаївського краєзнавчого музею.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube