Врадіївський лісгосп на Миколаївщині має заплатити понад 160 тис.грн. за незаконну порубку дерев три роки тому


06:0601.12.2023

24 листопада 2023 року Південно-західний апеляційний господарський суд розглянув скаргу Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

Предмет спору  –  вимога про стягнення шкоди в сумі 161,6 тис грн, заподіяної внаслідок порушення природоохоронного законодавства.

Про це повідомили в Держекоінспекції Південно-Західного регіону, передає Інше ТВ.

 У 2020 році інспекція провела позапланову перевірку підприємства, за результатами якої  виявлено 39 незаконно зрізаних дерев різних порід (гледичія, софора, клен, акація) в межах території Грушівської сільської ради Первомайського району Миколаївської області.

За результатами  розгляду апеляційну скаргу Державного спеціалізованого господарського підприємства “Ліси України” в особі філії “Врадіївське лісове господарство” залишено без задоволення, рішення Господарського суду Миколаївської області від 19.07.2023 без змін.

На сьогодні рішення набрало законної сили, після отримання виконавчого листа його буде направлено до примусового виконання.

Як повідомляло Інше ТВ, Поліція відкрила кримінальне провадження щодо побудови спортмайданчика на Верхньому БАМі в Миколаєві (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube