Оновлення керівного складу поліції Миколаївщини продовжується: представлений новий керівник управління превентивної діяльності (ФОТО)


15:3014.11.2023

Начальник ГУ НП України у Миколаївській області Сергій Махно представив особовому складу управління превентивної діяльності поліції нового керівника.

Очолив управління підполковник поліції Сергій Ігнатьєв, який до цього був керівником аналогічного підрозділу у Херсонській області.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

«Сергій Ігнатьєв зарекомендував себе як професіонал і досвідчений офіцер. Багаж знань та практичних навичок якого для усього підрозділу превентивної діяльності області буде і допомогою, і новим форматом роботи. Забезпечувати публічний порядок і безпеку, особливо у наш час, справа непроста і, у той же час, надважлива. Дільничні, поліцейські офіцери громади, інспектори секторів реагування патрульної поліції та інші поліцейські блоку громадської безпеки здійснюють потужну профілактичну роботу, розкривають злочини, протидіють домашньому насильству,  проводять профілактичні рейди. І впевнений, що наскільки професійно кожен із вас робить свою справу, настільки спокійніше почуваються і мешканці кожного куточку нашої області», –  наголосив начальник обласного главку поліції Сергій Махно.

Як повідомляло Інше ТВ, У Баштанці представили нового керівника районного відділу поліції (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube