Від Данії з UNOPS Миколаївщина отримала два сучасні навантажувачі (ФОТО)


15:5018.10.2023

У рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва (РОМС) ДП «Агенція місцевих доріг Миколаївської області» та Первомайська селищна громада отримали нові навантажувачі вантажомісткістю 2,5 тонни.

Спеціалізовану техніку закупило Управління ООН з обслуговування проєктів в Україні (UNOPS) коштом Посольства Королівства Данія в Україні.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

У середу, 18 жовтня, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, його заступник Микола Марінов і керівник Миколаївського офісу UST Дмитро Тарасенко передали ключі від техніки директору ДП “Агенція місцевих доріг Миколаївської області” Івану Янченку та голові Первомайської селищної громади Максиму Короваю.

Віталій Кім висловив вдячність Данії та всім іншим міжнародним партнерам за всебічну підтримку України в протидії російській агресії, що триває й до сьогодні.

«Я дуже вдячний Королівству Данія за посилення наших спроможностей у напрямку відновлення Миколаївщини. Лише спільними зусиллями ми зможемо побачити потужний прогрес у цьому напрямку роботи. Впевнений, що отримана техніка стане надійним союзником в ефективному виконанні завдань, пов‘язаних з благоустроєм міста та області», – додав очільник області.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївська обласна станція переливання крові отримала сучасне обладнання від данської фармацевтичної компанії з UNOPS (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube