На Миколаївщині автівка, за кермом якої був п‘яний водій, наїхала на жінку, яка просто сиділа на лавці під своїм будинком (ФОТО)


16:0418.10.2023

17 жовтня приблизно о 18:10 49-річний водій автомобіля Daewoo Lanos, рухаючись по вул. Кузьменка у смт Березнегувате, допустив наїзд на 49-річну жінку, яка сиділа на лавці біля свого домоволодіння.

Внаслідок ДТП потерпіла отримала травми різного ступеню тяжкості та була доставлена до лікарні.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, попередньо, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння». Санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років з позбавленням права керувати транспортним засобом до п’яти років.

Під час медичного освідування у крові водія виявили 1,37 проміле алкоголю.

Слідчі затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини пригоди.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про вказану дорожньо-транспортну пригоду, звернутись до відділення поліції № 2 Баштанського районного відділу поліції за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 103, або за телефонами: (067) 544-26-38, (068) 066-00-24, 102.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині внаслідок ДТП спалахнули два легковика – постраждали 4 особи, одна жінка загинула



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube