Головний поліцейський Миколаївщини Сергій Шайхет став генералом


16:5801.10.2023

Головний поліцейський Миколаївщини Сергій Шайхет став генералом.

Про це йдеться в Указі Президента України №627/2023 від 29 вересня, передає Інше ТВ.

«Присвоїти спеціальне звання генерала поліції третього рангу полковнику поліції ШАЙХЕТУ Сергію Олеговичу – начальникові Головного управління Національної поліції в Миколаївській області», – мовиться в документі.

Як повідомляло Інше ТВ, екс-нардеп Борислав Береза виклав на своїй сторінці у Фейсбуці історію про звільнення інспектора першого взводу роти поліції спецпризначення “Тавр”, підполковника Михайла Мощанця. Він стверджує, що єдина провина підполковника в тому, що він знає, де був Шайхет у перші дні війни.

Також очільник обласної поліції відповів на неодноразові заяви генерала-майора Дмитра Марченко про відсутність комунікації у силових органах в Миколаєві в перший тиждень повномасштабної війни. Сергій Шайхет заявив, що незлагодженість могла бути у патрульній поліції, тоді як він 24/7 знаходився на робочому місці.

Також Сергій Шайхет в серпні минулого року заявив, що інформація про його відсутність в Миколаїві в перші дні війни, коли бої шли на вулицях міста, поширюють колаборанти. Він стверджував, що в цей час постійно ходив по вулицях і особисто перевіряв документи у підозрілих осіб.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube