На Миколаївщині викрили кількох осіб на незаконному риболовстві


09:2818.08.2023

За кілька днів державні інспектори зафіксували кілька випадків незаконного вилову водних біоресурсів у Миколаївській області.

Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу, передає Інше ТВ.

Так, 9 серпня у Березанському лимані біля села Осетрівка виявлено випадок вилову риби в забрід незаконним знаряддям лову – сіткою. Порушник був затриманий під час постановки сітки, рибу виловити не встиг. Складено протокол за ч 4 ст 85 КУпАП, сітку вилучено, матеріали справи будуть направлені до суду.

11 серпня у Тилігульському лимані встановлено факт промислового вилову риби посадовою особою разом з людиною, в якою відсутнє посвідчення рибалки, чим порушено п. 9.9.1 Правил промислового рибальства у Чорному морі. Відповідно до ч 3 ст 85 КУпАП до порушника застосовано адміністративне стягнення в сумі 340 грн.

Також 11 серпня у Тилігульському лимані біля села Українка ловив рибу в брід сіткою ще один порушник. Складено протокол за ч 4 ст 85 КУпАП, сітку та вилов вилучено, розраховано збиток у сумі 3 128 грн. Матеріали справи будуть направлені до суду.

Як повідомляло Інше ТВ, в липні на Одещині прикордонники затримали браконьєрів – в човні була 125-кілограмова білуга (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube