«Миколаївобленерго» отримало від Данії автовишку, що дозволить виконувати роботи на висоті до 34 метрів (ФОТО)


19:5709.08.2023

З початку активних бойових дій на Миколаївщині було зафіксовано пошкодження 27 повітряних ліній 150 кВ.

Однак ремонтувати їх було майже неможливо – сторонні підрядники не дуже хотіли надавати свою спецтехніку, що дозволяла б проводити роботи на висоті 30 метрів і більше, а власної АТ «Миколаївобленерго» не мало.

Тепер така техніка у енергокомпанії є, повідомили в АТ «Миколаївобленерго», передає Інше ТВ.

Завдяки начальнику Миколаївської ОВА Віталію Кіму, заступнику Міністра енергетики Ярославу Демченкову та керівнику Миколаївського офісу Ukraine Support Team Дмитру Тарасенко Посол Данії в Україні Олє Егберг Міккельсен дізнався про потребу миколаївських енергетиків в автовишці з «вильотом» стріли хоча б до 33 метрів (саме така висота у електроопор на Миколаївщині). І він зміг організувати передачу «Миколаївобленерго» автовишки, що, напевно, є однією з найвищих в Україні, адже довжина її висувної стріли складає 34 метри.

На «подарунок» вже подивились в.о. генерального директора «Миколаївобленерго» Вадим Данилків та профільний заступник начальника Миколаївської ОВА Валентин Гайдаржи.

Як повідомляло Інше ТВ, «Миколаївобленерго» представило пілотний проект реновації енергоінфраструктури з переведенням на клас напруги 20 кВ (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube